Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja GTO Kragujevca se predstavila u Brnu
 
 

GTO Kragujevca se predstavila u Brnu

Gradska turistička organizacija Kragujevca predstavila je turističku ponudu Kragujevca, Šumadije ali i cele Srbije na Mejdunarodnom sajmu turizma u češkom gradu Brno, kao jedini učesnik iz Srbije.

Kragujevčani već treću godinu za redom na štandu Južnomoravske regije predstavljaju turističke potencijale, a posetioce je najviše interesovao verski turizam. Zahvaljujući Kancelariji Južnomoravske regije u Kragujevcu predstavnici Gradske turističke organizacoje već treći put nastupaju na Medjunarodnom sajmu turizma u češkom gradu Brno. Na ovom sajmu su predstavljene turističke ponude regiona i turističkih organizacija.

Ovoga puta Kragujevčani su bili jedini predstavnici iz Srbije, pa je pored potencijala našeg grada, predstavljena i turistička ponuda Šumadije ali i cele zemlje. Posetioci sajma u Brni sa preko hiljadu izlagača iz 24 države, najviše su bili zainteresovani za verski turizam ali druge vidove odmora u našoj zemlji kao i za kulturne spomenika našeg grada. Odlazak predstavnika Gradske turističke organizacije, troškove smeštaja kao i štand na sajmu, finansirala je Kancelarija Južnomoravske regije u Kragujevcu kao partner u cilju predstavljanja turističkih potencijala grada, ali i Srbije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži