Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Tehnika NAJBIZARNIJE U PONUDI eBAY-A: Žvaka Britni Spirs, duša, uniforma iz Aušvica, duh u tegli
 
 

NAJBIZARNIJE U PONUDI eBAY-A: Žvaka Britni Spirs, duša, uniforma iz Aušvica, duh u tegli

U poslednje vreme sve je više neobičnih stvari koje se prodaju na sajtu eBay, a ma koliko bile besmislene, one nalaze put do kupaca koji su spremni da daju novac za sve što ih zanima.

EBay je jedan od najpopularnijih internet trgovinskih sajtova. Na njemu možete da kupite gotovo sve, od igle do lokomotive, samo jednim klikom. Hiljade transakcija se obavi u toku jednog dana, većinom su u pitanju “normalni” proizvodi. Ipak u najvećoj internet prodavnici bizarne stvari su sve popularnije, pa je eBay otvorio i kategoriju “čudne stvari”.

Naime, na toj kategoriji možete kupiti najbolju gmail adresu za iPhone, Hosnija Mubaraka, krompir koji liči na penis, slike sa lepim stopalima, kost od penisa američkog rakuna, korišćene silikone, mrtvu vilu, toalet-papir sa znakom dolara, konobara, imaginarnu devojku… Sve ono što vam nikada ne bi palo na pamet.

Napravili smo listu od 10 najneobičnijih stvari koje su se našle na aukciji i koje, ako su vam zanimljive, možete da kupite preko ovog sajta.

DUŠA - Ona nikad nije prodata, jer je eBay skinuo sa naloga jednog muzičara nakon što je postavio na aukciju. Sajt je skinuo i sve ponude koje je on imao pre toga. Početna cena duše je bila 1 milion dolara.

NEVIDLJIVOST - Ako ste ikada želeli da postanete superheroj koji ima moći da bude nevidljiv, ovo je prava stvar za vas. Čak ni vaša senka neće biti vidljiva. Možete da idete gde hoćete i bilo kad, bez opasnosti da vas neko vidi.

STVARI POZNATIH LIČNOSTI - Korišćena žvaka Britni Spirs je prodavana za 263 dolara, kao i njen napola pojeden sendvič za 500 dolara. Takođe, deo njene kose se našao na licitaciji. Donji veš Majkla Džeksona je prodat za neverovatan 1 milion dolara, koji je bio dokaz za vreme istrage protiv njega. Vilijem Šetnerov, poznat kao Deni Krejn, kamen iz bubrega je nakon operacije uzeo od doktora i prodat je za 25.000 dolara. Tost Džastina Timberlejka, napola pojeden, kupio je njegov fan za 1.025 dolara.

NEVINOST - Devojka od 18 godina je prodavala svoju nevinost za 10.000 dolara, ali je sajt skinuo ovu ponudu kao neodgovarajuću.

GLAS NA IZBORIMA - Student Univerziteta Minesota otkrio je, na teži način, da prodaja svog glasa na američkim izborima 2008. nije nabolja ideja. Optužen je za podmićivanje zbog zakona iz 1893. o zabrani prodaje glasova.

DUH U TEGLI - Može da posluži kao duh u boci, bez ispunjenja želja, verovatno. Tegla sa duhom je prodata za 75 dolara.

NOVI ZELAND - Godine 2011. jedan Australijanac iz Brizbejna stavio je ovu ostrvsku zemlju na aukciju. Početna cena je bila 1 peni. Posle 6.000 pregleda i 22 ponude, cena Novog Zelanda je dostigla cenu od 3.000 dolara.

OZONSKA RUPA - Zvanični sajt za ozonsku rupu stavio je ponudu od 10.000 dolara. Kupac je dobio i savet za reklamiranje od ove kompanije.

GOLF LOPTICE IZ ZMIJINE UTROBE - Četiri loptice koje su hiruški izvađene iz pitona našle su se u prodaji. One su korišćene kao pomoć kokoškama u polaganju jaja. Piton je dopuzao do kokošinjca i progutao loptice, misleći da su jaja.

ŽIVOT - Jan Ašer mora da je bio u depresivnom stanju kada je odlučio da proda ceo svoj život. To je uključivalo kuću sa tri sobe u zapadnoj Australiji, automobile, motor, džet-ski i opremu za padobranstvo. Ponudio je i upoznavanje sa njegovim životom i probni rad na starom poslu. Poslednja ponuda koju je dobio je iznosila 384.000 dolara.

Izvor:Telegraf.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži