Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Tehnika TESLA smartphone 6.1 - čvrstina i sofisticiranost (VIDEO)
 
 

TESLA smartphone 6.1 - čvrstina i sofisticiranost (VIDEO)

Prvi Tesla telefon koji dolazi sa Android Lollipop 5.1.1 operativnim sistemom i preinstaliranim aplikacijama Swiftkey i Telegraf vesti.

Što se tiče hardvera Tesla Smartphone 6.1 dolazi sa 64-bitnim procesorom koji ima osam jezgara, gde je u pitanju procesor MediaTek 6753 koji radi na 1,3 GHz, takodje poseduje i 2 GB radne memorije i 16 GB memorije za skladistenje naravno prosirivo memorijskom karticom do 32 GB.

Tu je i podrška za 4G konekciju kao i podrska za dual-SIM sa takozvanom “Dual Active” opcijom koja omogućava da oba broja budu dostupna u isto vreme. Ekran od 5'' i HD rezolucijom (720 x 1280 piksela) koji poseduje OGS (One Glass Solution) tehnologiju kojom smanjuje debljinu ekrana uklanjanjem dodatnog sloja stakla što omogućava izuzetno jasan prikaz sa smanjenom refleksijom.

Dizajn pomalo podseća na kombinaciju Nokia (Microsoft) i Apple uredjaja.

foto: phone.Tesla.info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži