Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Make up saveti za proslavu Nove godine
 
 

Make up saveti za proslavu Nove godine

Naravno da želimo zasijati u najboljem izdanju na novogodišnju noć. Bez obzira da li planirate dočekati Novu godinu u najužem krugu prijatelja, sami sa partnerom, uz romantičnu večeru, ili na velikom partiju, imperativ je da izgledate fantastično. Donosimo vam par saveta za šminkanje, koji će vam pomoći da šminka traje duže i da blistate u najluđoj noći, a i inače.

Make up za oči
Pre nanošenja senke za oči, na kapke stavite malo pudera. Ovo će vam pomoći da senka traje duže i da se ne osipa. Nakon toga, nanesite neutralnu senku po izboru, koja će pokupiti masnoću sa vaših očnih kapaka. Zatim, nanesite ostale senke, u zavisnosti od toga koje boje vam odgovaraju i koliko želite naglasiti oči. Ipak, savetujemo jaču šminku na očima, u skladu sa prilikom. Birajte tečni ili ajlajner u gelu, umesto kreona. Duže će trajati. Uvijač trepavica zagrejte pre korišćenja, možete ga zagrejati fenom za sušenje kose. Koristite vodootpornu maskaru, koja će duže trajati.

Make up za lice
Nanesite primer (podlogu za puder). Na ovaj način, postići ćete to da šminka bude dugotrajnija. Nakon nanošenja primer-a, nanesite tečni ili kameni puder po želji. U novogodišnjoj noći želite imati šminku koja neće nestati za par sati, stoga, birajte masno rumenilo u kremi.

Make up za usne
Pre nanošenja ruževa i sjaja, morate se pobrinuti da vaše usne budu negovane I hidratantne, kako bi se boja na usnama što duže održala. Prema tome, namažite vaše usne labelom ili grožđanom mašću, pre svega. Čak i ako nikada niste koristili olovku za usne, ovo je prilika da to uradite. Osenčite rubove usana odgovarajućom olovkom za usne, a zatim je nanesite na celu površinu usana. Nanesite ruž po želji četkicom, tako da popunite cele usne. Za kraj, možete naneti providni sjaj za usne, kako bi vaše usne izgledale savršeno.


Dodatni saveti

Bez obzira koliko je šminka koju koristite kvalitetna i koliko ste je precizno naneli, možda ćete morati da je eventualno popravite. Ponesite sa sobom mali neseser i u njega stavite kozmetičke preparate koji vam mogu zatrebati. Preporučujemo vam da ponesete sledeće proizvode:
Ruž i sjaj za usne, puder, korektor za brze popravljanje šminke, malo ogledalo.


Zapamtite, osmeh će sakriti skoro sve nedostatke. Prema tome, bez obzira kako se obučete, kakvu haljinu izaberete, kako se našminkate i koji parfem nanesete, ne zaboravite se smejati. Najupečatljiviji utisak ostaviće vaše ponašanje i raspoloženje. Uživajte u proslavi stare i srećna vam Nova godina.

 

Izvor: kakonapraviti.net
Foto: masquemagazine.com

This content has been locked. You can no longer post any comment.