Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Ceca za kraj oduvala Guču!
 
 

Ceca za kraj oduvala Guču!

ceca u guciSvetlana Ceca Ražnatović bukvalno nije morala da peva na zatvaranju 52. dragačevskog sabora trubača, pošto je više od 30.000 fanova od njenog pojavljivanja na bini to činilo za nju! Ceca je juče predveče u Guču stigla - brzinom svetlosti! U koloni automobila koju su uz sirene predvodili policajci na motociklima...

Ali tri i po sata kasnije, iako je htela nije mogla tako brzo da ode iz Guče pošto se zagavila u saobraćajnoj gužvi. To su iskoristili fanovi da je opkole. Iako nije ni osetila saborsku atmosferu, ni prošetala ulicama varoši, niti se fotogrrafisala se s saborašima, probala barem svadbarski kupus..., ostala je satima zaglavljena na izlazu iz Guče.

Velikim ''rendž roverom'' Ceca se dovezla na bukvalno dva metra od bekstejdža, i utrčala unutra... Na kraju koncerta, džip je čekao na istom mestu...Zbog toga je razočarala neke fanove.
- Dva sata čekala sam na ulazu u stadion da je vidim, a kad je stigla, videla sam je - bukvalno dve desetine sekunde, između onih ogromnih momaka koji su je čuvali... Ostala sam i bez autograma - razočarana je bila, čak i uplakana, Milica iz Jagodine...

Kako su se nizali prepoznatljivi hitovi, masa je sve više padala u delirijum. Viorile su se zastave, baklje, devojke su đuskale na ramenima svojih muškaraca. Spektakl za pamćenje i prepričavanje. Interesantno je da je obezbeđenje koncerta bilo do sada neviđenih razmera za Guču. Ni poseta Cecinog zemljaka premijera Srbije Ivica Dačića nije bila ovako bezbednosno propraćena. U Guči se prvo spekulisalo da će Svetlana doleteti helikopterom, ali je ona ipak u pratnji policije i nekoliko džipova svojim vozilom došla pred stadion. U tom trenutku sve prostorije oko bine su blokirane i bezbednost je podignuta na viši nivo.

Organizatori sabora u Guči su čak naplaćivali 300 dinara ulazak na stadion, što se nije desilo ni za koncert Miroslava Ilića, niti za neki drugi od koncerata u toku sabora.
Ovo nije pokolebalo Cecine fanove, zato što je prvih 15.000 karata planulo za tren. Ljudi su do početka koncerta u velikim grupama kupovali karte. Odmah po završetku koncerta, ne zadržavši se u prestonici trube, Ceca je krenula za Beograd. Inače, iako je trubač Dejan Lazarević, razočaran što neće svirati sa Cecom, najavio da se više neće takmičiti u Guči, on se sa svojim orkestrom pojavio kao predgrupa najpopularnijoj srpskoj pevačici.

„Đurđevdan“ i poljupci za kraj
Jedna od poslednjih pesama koju je Ceca otpevala bio je „Đurđevdan“, a na trubi ju je pratio Dejan Petrović.
- Evo, celo telo mi se naježilo. Zbog vas se osećam kao najvoljenija žena u Srbiji. Hvala vam - rekal je na kraju Ceca i za oproštaj fanovima poslala poljubac.

Niko nije mogao da priđe Ceci
Ceca je u Guči bila i više no bezbedna. Čak ni akreditovni novinari, dok je bila na bini, nisu mogli da uđu u obližnji pres centar. Cecu je čuvala i policija, i armija bodi gardova, i pripadnici jedne agencije za obezbeđenje... Bez potrebe, nisu dozvolili nikome ni da se približi folk divi... Na drugoj strani, fotoreporteri i snimatelji desetina medija bukvalno su se borili za mesto sa ljudima koji su preskakali ogradu i ulazili u ograđeni prostor.

Izvor: Plusonline

This content has been locked. You can no longer post any comment.