Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Naomi Kembel - prekomerno korišćenje ekstenzija izazvalo alopeciju
 
 

Naomi Kembel - prekomerno korišćenje ekstenzija izazvalo alopeciju

Nekadašnji supermodel, Naomi Kembel  (42) koja je obeležila svet modelinga, prošle godine na Ibici uslikana je na plaži sa ćelavim prednjim delom glave. Novinari su nagađali da je opet u pitanju njeno buntovno ponašanje, međutim ustanovljeno je da vrhunski top model pati od alopecije - nedostatak kose koji može zahvatiti uža ili šira područja na glavi.

Stručnjaci za ugradnju ekstenzija nagađaju da su vidna oštećenja verovatno trajna s obzirom da je veoma dug period ugrađivala ekstenzije kao i da je dosta vremena prošlo od prvih pojava alopecije.

Ova britanska manekenka kaže da nijedan kozmetički preparat nije dovoljno dobar za nju zbog toga koristi samo prirodne proizvode koje sama napravi – od jaja, irskog crnog čaja i verovali ili ne blagog deterdženta za sudove.

 

Izvor: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži