Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Dipeš Mod 19. maja na beogradskom Ušću
 
 

Dipeš Mod 19. maja na beogradskom Ušću

Koncert u Beogradu biće putovanje kroz istoriju Dipeš Mod i upravo sada vežbamo pesme koje ćemo izvesti u Beogradu, izjavio je agenciji Beta Endrju Flečer, menadžer i član Dipeš Mod.

"Upravo pravimo listu pesma koje ćemo svirati u Beogradu i njih svakodnevno vežbamo. Nažalost, neću vam odati koje pesme ćemo svirati, ali garantujem da će numere zvučati odlično", rekao je Flečer i dodao da se raduje dolasku u Beograd gde je već samostalno nastupao kao DJ.

Bend je otkazao gostovanje u Beogradu 2009. godine kao i Sofiji, Bukureštu i Zagrebu zbog bolesti pevača Dejva Gana, koji je tada hospitalizovan u Atini zbog gastroenteritisa. Dipeš Mod nastupiće na beogradskom Ušću 19. maja.

"Bili smo zaista razočarani kada smo morali da otkažemo koncert u Beogradu, ali i druge koncerte sa te turneje. Bend se nalazio u zaista stresnoj, uznemirujućoj situaciji. Želeli smo da se na nekoj drugoj turneji vratimo u mesta gde smo otkazali koncerte, a sada je izuzetna prilika za to. Nadam se da će fanovi biti strpljivi a ja im obećavam odličan koncert", rekao je Flečer Beti.

Dipeš mod će 19. maja u Beogradu predstaviti svoj novi, trinaesti po redu album, Delta M a c h i n e, za koji je Flečer rekao da je nastao najviše pod uticajem bluz i elektro muzike.

"Sam naziv Delta mašin najbolje opisuje muziku na tom albumu, a to je mesavina bluza i elektronike. Neke pesme su nastale više pod uticajem bluza a druge pod uticajem elektronske muzike tako da se svaka pesma mora posmatrati individualno, ponaosob. Ukupni zvuk je miks ta dva pravca", naglasio je Flečer.

Na pitanje u kom se još muzičkom pravcu DM nije oprobao Flečer je odgovorio da je dugogodišnja želja benda da snimi rege album.

"To je naravno šala. Istina je da imamo širok muzički ukus i da uvek tražimo uticaj i inspiraciju u različitim muzičkim žanrovima tako da zaista nismo ograničeni", rekao je Flečer i dodao da će bend nastaviti da eksperimentiše sa svim muzičkim pravcima.

Bend je do sada objavio nekoliko singlova sa novog albuma Delta m a c h i n e, a Flečer je rekao da još uvek ne može da se odluči koje su mu pesme favoriti.

Prema njegovim rečima, uprkos činjenici da bend radi na albumu više od godinu dana, i dalje uživaju u svim pesmama i kako je dodao, za sada nema naznaka da će im izvodjenje numera sa ovog albuma uskoro dosaditi.

 

 

Izvor: Beta

Foto: hellomagazin

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži