Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Klikni Klik! žurka 2013
 
 

Klikni Klik! žurka 2013

Kako je najavljeno iz kancelarije mMuzika ovogodišnja Klikni Klik! žurka 2013 biće najbolja do sada. Kragujevčanima tim mMuzika i mRadia priprema brojne poklone za to veče. Organizaciji žurke priključili su se prijatelji mRadia, Titan fitnes centar i Dj S Grosse & Mark Andersson (mMuzik). Mesto održavanja kao i specijalni gosti biće iznenađenje. Očekujte poziv na događaj uskoro!

 

Sadržaj projektnih aktivnosti:

godišnji mix: SAV (Songs Against Violence) koji se emituje na internet radiju

Klikni klik! žurke: sa socijalnih mreža u društvo (na žurkama se osobe upoznaju pričaju i druže uživo tako što ''kliknu'' jedna na drugu)

Klikni klik! žurke su deo projekta Muzikom protiv nasilja koji traje već dve godine uz podršku muzičkog sajta mMuzik. Ideja je jasna, muzikom želimo da skrenemo pažnju na problem nasilja i utičemo na eliminisanje njegovih uzroka nastajanja. U okviru projekta svake godine Dj S Grosse radi na mixu pod nazivom Songs Against Violence - SAV. ''Muzikom protiv nasilja'' daje akcenat ljubavi, prijateljstvu, zabavi i druženju nikako nasilju. Do sada je organizovano više akcija kojima se utiče na uzroke nastanka nasilja u društvu.

 

Izvor: mConcept.biz

Foto: mMuzik.net (Dj S Grosse)

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži