Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi "Ramštajn" u Beogradu traži instruktorku joge
 
 

"Ramštajn" u Beogradu traži instruktorku joge

Nemački metal bend “Ramštajn” dostavio je organizatorima beogradskog koncerta prilično skromnu listu zahteva - dovode svoje kuvare, ali traže da im se obezbedi instruktorka joge. Ekscentrični muzičari nastupiće u Beogradu u nedelju, 28. aprila.

Zvezde dovode svoju ketering službu, tako da na listi želja nema hrane i pića, ali zato je spisak opreme za specijalne efekte na sceni poduži. Frontmen Til Lindeman i članovi benda zahtevali su da im se obezbede usluge instruktora joge koji će im pomoći da se opuste pred izlazak na scenu.

Muzičari će koristiti strob svetla, razne vrste raketica koje ostavljaju trag u boji, dim, vatru, konfete i druge efekte koji obećavaju pravi scenski spektakl.

Ogromna bina biće postavljena na jednom kraju Arene, a zatim će se pomerati po podu do krajnje pozicije. Bina će se sastojati od donjeg i gornjeg sprata i dva bunkera.

Bend je zahtevao četiri garderobe, jednu sobu za prijem gostiju, jednu sobu za presvlačenje i jednu veliku prostoriju za afterparti na kome će se muzičari sa odabranim gostima opuštati posle koncerta. 

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži