Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Ramštajn spektakl: Seks, vatra i rok
 
 

Ramštajn spektakl: Seks, vatra i rok

Fenomenalni nastup grupe “Ramštajn” najbolje se može opisati plamenom koji je obasjavao binu tokom dva sata koncerta, kao i Beogradskom publikom koja je isto tako vatreno i energično pevala sve pesme ovog nemačkog benda.

Oko 21 časa frontmen grupe, Til Lindeman izašao je u roze perjanom prsluku sa izblajhanom plavom kosom i započeo spektakl koji će se prepričavati decenijama.

Posebno mesto na njihovom koncertu zauzela je pirotehnika, a oko 15.000 ljudi bilo je obasjano snažnim plamenom. U jednom trenutku kao deo planiranog scenarija, jedan momak iz publike u duksu „Ramštajna“ uleteo je na binu, a članovi benda prvo su ga zapalili, a zatim ugasili aparatima za gašenje požara i izbacili sa bine.

Svirka je trajala oko dva sata, a tokom nje rokeri su se presvukli četiri puta. Vrhunac nastupa u erotskom smislu došao je tokom pesme “Pussy” kada je pevač zajahao veštački muški polni organ i njime penom zalivao euforičnu publiku.

Usledile su numere “Sonne”, “Du hast” “Ich Will” i mnoge druge, a za kraj je Lindeman na srpskom jeziku rekao “Mi vas volimo” i zajedno sa bendom nestao u noći.

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.