Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Depeche Mode sutra prvi put u Srbiji
 
 

Depeche Mode sutra prvi put u Srbiji

Engleska grupa Depeche Mode sutra će prvi put u karijeri gostovati u glavnom gradu Srbije.

Kapije na beogradskom Ušću biće otvorene u 17:30 časova, a koncertni program trebalo bi da počne u 20:00. Pre Depeche Mode nastupiće elektronski dvojac Diamond Version koji čine Byetone i Alva Noto.

Depeche Mode na ovoj turneji promovišu nedavno objavljeni novi album Delta Machine. Dave Gahan i ekipa su početkom aprila krenuli na svetsku turneju. Članovi engleskog sastava danas će doputovati u Beograd iz Istanbula, gde su bili primorani da otkažu sinoćnji nastup.

U prestonici Srbije će po svojoj želji biti sačekani sa tri luksuzna kombija sa zatamljenim staklima, kao i sa još jednim za prtljag. Nije poznato da li će u toku današnjeg dana ili sutra prepodne ići u obilzak srpske prestonice. Frontmen grupe Dave Gahan tražio je da u njegovom obezbeđenju u Beogradu budu isključivo žene.

Prethodnih dana je u Beograd stiglo 20 kamiona sa opremom za koncert Depeche Mode. Engleski sastav u svom timu tehničara ima čak 100 ljudi. Bina na Ušću biće široka 50 metara, duboka 24 metra, a u bekstejdžu će biti kompleks od 11 prostorija. U listi posebnih zahteva traženo je da im na raspolaganju bude 40 stolova, 80 stolica, deset kauča, 100 kilograma leda, boce sa kiseonikom i maserke.

Depeche Mode su u Beogradu trebali da prvi put sviraju još 2009. godine, ali je taj nastup otkazan zbog bolesti pevača Davea Gahana.

 

Izvor, foto: Popboks

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži