Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Cela Britanija se porađa zajedno sa Kejt
 
 

Cela Britanija se porađa zajedno sa Kejt

Bolnica u kojoj bi u subotu trebalo da se porodi princeza Kejt već sada je okupirana.

Poslednje nedelje pažnja sveta je fokusirana na uglačana ulazna vrata odeljenja „Lindo“ pri bolnici „Sent Meri“ u Padingtonu. Upravo će na tim stepenicama, kako se očekuje, vojvotkinja od Kembridža pokazati budućeg naslednika, kao što je to učinila princeza Dajana sa sinovima Vilijamom i Henrijem pre 31, odnosno 28 godina.

Već danima je privatni helikopter parkiran ispred sesoke kuće Vilijama i Kejt u Velsu. On je na stendbaju i u roku od dva sata može da odvede Vilijama - koji i dalje radi kao pilot Kraljevske vojske u Anglsiju - do supruge.

Vojvotkinja će se porađati na trećem spratu bolnice. Kada se beba rodi, princ Vilijam će prvo pozvati kraljicu preko zašićenog broja, a Louder-Pinkerton premijera Kamerona i nekolicinu visokih zvačinika, među njima i nadbiskupa Kenterberija.

U roku od nekoliko minuta, u Hajd parku odjeknuće počasna paljba iz 41 topa. Osim Bakingemske palate, koja nudi zvaničnu kolekciju stvari i poklona za bebe, brojne kompanije su pripremile specijalne proizvode u čast rođenja naslednika.

Očekuje se da će Britanci potrošiti 243 miliona funti na šampanjac, hranu i suvenire za tu priliku.

Izvor: blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži