Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi TAJNA USPEHA: Bosanac trenirao Čaka Norisa!
 
 

TAJNA USPEHA: Bosanac trenirao Čaka Norisa!

Četiri puta je proglašavan za najboljeg fitnes trenera na svetu, a čak 51 put dobio je priznanje u Americi. Od poznatih ličnosti trenirao je Čaka Norisa.

- Od svih poznatih osoba iz sveta džet seta koje sam trenirao u Sjedinjenim Američkim Državama, najveća čast mi je bila da radm s glumcem Čakom Norisom i košarkaškim stručnjakom Rudijem Tomjanovićem – kaže Semir Bečić.

Četiri puta je proglašavan za najboljeg fitnes trenera na svetu, a čak 51 put dobio je priznanje u Americi.

- Noris i Tomjanović se nisu međusobno poznavali. Jednom prilikom sam ih na jednoj večeri upoznao. Rudi mi je, kada sam otišao do njega da mu kažem za večeru s Norisom, kazao da sam jači od glumca. Nasmejao sam se i rekao mu da Norisa mnogo poštujem, ali da ne želim raspravljati o tome – našalio se Bečić, koji 10 godina živi i radi u Hjustonu.

Osim Norisa, Bečić je trebalo da trenira i glumca Čarlija Šina. Međutim, Samirov menadžerski tim napravio je veliku grešku i tražio ogromne ustupke, s kojima Bečić nije bio upoznat.

- Žao mi je zbog toga, jer verujem da bi Šin uz mene napravio i bolju glumačku karijeru – dodao je Bečić.

Bečić je u Ameriku došao 2003. godine iz Nemačke i vrlo brzo postigao vrhunske rezultate.

- U Americi sam počeo trenirati tri puta više nego u Evropi. Znao sam da ostanem na treningu i po 15 sati. Amerika mi je omogućila da svoj hobi pretvorim u profesiju – istakao je Bečić, koji je tvorac “Re-sync metoda” kombiniovanja jednostavnosti i delotvornosti u kojoj svaki mišić može biti treniran isključivo pod težinom tela, čijom se primenom proslavio i sam Čak Noris.

Telegraf.rs/Dnevni Avaz

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži