Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Bora Čorba mora na operaciju
 
 

Bora Čorba mora na operaciju

Znam da ću ubuduće morati da povedem računa o ishrani, da ne jedem ništa masno i teško, ali to mi neće predstavljati problem, kaže Đorđević za Kurir.

Moraće u bolnicu.

Bora Đorđević se sprema za operaciju žučne kese. Frontmen Riblje čorbe kaže da se nimalo ne plaši hirurškog zahvata, te da će se vrlo brzo vratiti koncertnim aktivnostima.
- Nije u pitanju ništa strašno. Imam kamenje u žučnoj kesi i to mora da se izvadi. Ne plašim se jer je u pitanju rutinska operacija, a dodatnu olakšicu mi predstavlja to što ću ići na intervenciju laserom, tako da je čitav proces, kao i sam oporavak, brži, lakši i bezbolniji - kaže Bora i dodaje:

Neće leškariti

- Znam da ću ubuduće morati da povedem računa o ishrani, da ne jedem ništa masno i teško, ali to mi neće predstavljati problem jer sam se korigovao u tom smislu još pre nekoliko godina.

Bora ističe da neće dugo ležati u bolnici i da će se posle odmarati kod kuće, kao i da ovaj zdravstveni problem neće pomeriti njegov fokus s dva velika nastupa koja očekuju Riblju čorbu, a to su koncerti u Londonu i Varšavi. Međutim, najavljivana svirka u Rusiji povodom obeležavanja 70 godina od Staljingradske bitke je otkazana iz njemu nepoznatih razloga.
- Već ste pisali o mojoj prepisci sa šefom ruskog kluba motorista Noćni vukovi Aleksandrom Zaldastanovom Hirurgom.

Ništa od Rusije

Na finalne dogovore u Beograd je došao treći čovek po hijerarhiji, Genaldi, i sa njim sam se sve do detalja dogovorio. Pokazao mi je i snimke, njihovu kompletnu produkciju i kako izgleda realizacija spektakla u njihovoj organizaciji. Mogu reći da je Holivud mala beba za ovo što Rusi imaju i umeju. O svemu smo se dogovorili, ostalo je samo da mi po povratku u Rusiju, koliko već sutradan, pošalje zvanični mejl. E, pa taj m

Žuč apsorbuje masnu hranu

Žučna kesa je muskularni organ u obliku šljive, dug 1,2 do 2,4 cm, smešten ispod jetre. Njena glavna svrha je skupljanje žuči, zelenkastobraon tečnosti koju proizvodi jetra. Žuč je potrebna za varenje i apsorpciju masne hrane, kao i za apsorpciju važnih u mastima rastvorljivih vitamina.

Izvor:Kurir

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži