Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Reper Example: Kidnapovali su me srpski gangsteri da bi pevao karaoke sa njihovim prostitutkama!
 
 

Reper Example: Kidnapovali su me srpski gangsteri da bi pevao karaoke sa njihovim prostitutkama!

Britanski reper Example, koji je prošle godine nastupao u Srbiji, tvrdi kako su ga nakon nastupa u Ušću kidnapovali ''srpski gangsteri da bi sa njima pevao karaoke''.

 

 

Nije se lepo proveo u Beogradu: Rreper Example

Reper kod nas najpoznatiji po pesmi ''You Changed The Way You Kissed Me'', nastupao je na Ušću u okviru Belgrade calling festivala. Sada, više od godinu dana on je ispričao kako je doživeo veliku neprijatnost dok je bio u našoj prestonici.

- Samo su mi nekako spustili ruku na rame i odvukli u svoja kola, posle me doveli na splav i odveli na karaoke. Pokušao sam da se nekako izvučem, bili su vrlo smireni ali odlučno su rekli: ''Ne. Ne ideš ti nigde''. Znao sam da ako ne skočim sa tog splava da ću morati tamo da ostanem mnogo duže nego što želim - rekao je Exampl.

- Bilo je tamo pištolja i ostalog *ranja i nekih devojaka koje su ličile na prostitutke. Skočio sam i plivao ka obali. Oni su mi se samo smejali. Nisam siguran da je to samo bio rokenrol. Bilo je čudno - ispričao je reper.

On ništa od ovog nije prijavio ni policiji ni organizatorima.

 

 

Izvor: Alo

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži