Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi "Mentalno razgibavanje" ipak ostaje na B92!
 
 

"Mentalno razgibavanje" ipak ostaje na B92!

- Očekujte uzbudljivu radio vožnju sa svojim omiljenim voditeljima i emisijama, počevši od februara, pa sve do 15. maja, kad ćemo zajedno proslaviti četvrt veka postojanja naše stanice - piše u saopštenju.

Nakon što je emisija “Mentalno razgibavanje” krajem prošle godine skinuta sa programske šeme radija B92, pod izgovorom da momci “idu na odmor”, iz B92 saopštavaju da Dare i Mare ostaju članovi ekipe nove šeme koja će početi sa emitovanjem uskoro.

- Kao što je već najavljeno, praznični ritam nastupio je na televiziji i radiju B92, pa su, od 26. decembra, emisije na zasluženom novogodišnjem odmoru. Tako će naši autorski programi, od emisije “Brakus od 3 do 5″, preko emisija “AgitPop”, “Sa terena”, “Život kao takav”, do “Mentalnog razgibavanja” i drugih, u osveženim formama i novim terminima, dočekati novu programsku šemu radija, koja je uveliko u pripremi – piše u saopštenju.

- Nova programska šema radija B92 biće fokusirana na obeležavanje dvadesetpetogodišnjice osnivanja naše stanice, pa će i naši sadržaji, postojeći, ali i neki sasvim novi, i dalje insistirati na osnovnim estetskim, društvenim i kulturnim vrednostima, po kojima je naša stanica bila prepoznatljiva tokom svog celokupnog postojanja. U tom smislu, svi naši sadržaji, uključujući i sve pomenute autorske programe, kroz nove koncepte i produkcijske forme, biće na liniji vrednosti koje afirmišemo kroz svoje emisije. Uz mnogo više informativnog programa i emisija koje će u fokusu imati kulturu i društvo, uz nove muzičke emisije, neke sasvim nove autore i voditelje, ali i nove koncepte postojećih emisija, želja nam je da slušaoce podsetimo zašto je radio B92 ostao autentična, posebna i drugačija radio stanica, na ovdašnjem medijskom tržištu – otkrivaju sa B92.

- Očekujte uzbudljivu radio vožnju sa svojim omiljenim voditeljima i emisijama, počevši od februara, pa sve do 15. maja, kad ćemo zajedno proslaviti četvrt veka postojanja naše stanice.

Izvor:Telegraf

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži