Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Bebek: Ne pada mi na pamet da pevam sa Bregom
 
 

Bebek: Ne pada mi na pamet da pevam sa Bregom

Goran Bregović je za 27. jun, na Arsenal festu u Kragujevcu, zakazao proslavu 40 godina "Bijelog dugmeta“. Najavljeno je da će pevati Alen Islamović, uz pratnju "Orkestra za svadbe i sahrane”.

Ne želi da učestvuje u Bregovićevom projektu: Željko Bebek Željko Bebek, prvi pevač „Dugmića”, ne krije šta misli o ovoj tezgi. Bivši, i kako mnogi tvrde, najbolji pevač grupe "Bijelo dugme“, ne želi ni da priča sa bivšim prijateljem. - Jeste, Goran Bregović me je zvao na koncert Bijelog dugmeta preko svojih ljudi. Naravno, odbio sam da učestvujem u tome. Prvo, to nije "Bijelo dugme“ nego Goran Bregović plus njegov romski orkestar. Drugo, Alen Islamović nikako nije "Bijelo dugme“. Treće, oni će pevati na plej-bek, a to je nedopustivo ozbiljnim muzičarima. Naravno, i to što nisu ispunili uslove koje sam postavio, i one finansijske prirode, dalo mi je za pravo da više ne pregovaram oko koncerata - bio je kratak, jasan i oštar Željko Bebek.

Foto: Fonet/Z. M

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži