Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Intervju sa VAMPIROM - Dj Pache
 
 

Intervju sa VAMPIROM - Dj Pache

Za razgovor je potrebno dvoje! U restoranu ''Tango'' razgovarao sam sa legendarnim Dj-em grada Kragujevca, koji već beleži dve decenije karijere. Nemanja Miljković, poznatiji kao Dj Pache je danas bio moj sagovornik i NEĆETE VEROVATI šta je rekao za pevačicu CECU !

1. Kada ste ušli u muzičke vode?

Još od malih nogu muzika je bila deo kućnog vaspitanja. Prvi koraci su vezani za rock n roll svirke, kao bubnjar u bendu Vrata raja a kasnije sam se latio mikrofona i pevao u bendovima Alan Ford, the Bong, Cristie i kao slag na tortu u bendu Čovek bez sluha. 1995 sam prvi put stao za mix pult u Caffeu KG Klub i do dana današnjeg DJ-ing je deo moga života.

2. Sta je bio kljucni momenat u vasoj DJ karijeri?

Definitivna prekretnica je bio momenat kada smo kao ekipa na čelu sa Babicom vlasnikom otvorili klub Getto maja 1996. U gradu ranjenim sankcijama, turbo folkom napravili smo klub sa ciljem da se u njemu iskljucivo slusa moderna urbana muzika. U pravom smislu reči je to bilo poslednje svetlo u gradu koji nam je inače i bio slogan, a ja bih dodao i svetlo na kraju mračnog ratnog tunela gde se okupljala urbana raja željna kvalitetne muzike.

3. Zašto baš DJ Pache?

Taj nadimak sam dobio još kao klinac u školskom dvorištu i ma čime da sam se u životu bavio taj nadimak me je uvek pratio.

4. Koliko su kod nas popularne dnevne i elitne zurke?

Pogotovo u poslednje vreme ljudi se vraćaju dnevnim žurkama, a elita je uvek volela dobre zabave! Napominjem jedan novi fenomen, a to su svadbe gde je sve više u modi da jedan set u celodnevnoj zabavi odrade popularni gradski DJ-jevi.

5. Kako vidite nase Dj-eve u odnosu na strane?

Voleo bi da ovo podneblje iznedri kvalitetnog autorkog DJ, za sada tome je najbliži bio Marko Nastić, ali ipak bez većeg internacionalnog hita-albuma kako svojim talentom zaslužuje.

6. Vaše misljenje o festivalima u Srbiji Exit Love Beer fest?

Što vise takvih festival pomoci će i kulturološkom uzdizanju omladine, stvaranju njihovog ukusa u muzici. Pleh i narodna muzika su definitivno preuzeli prioritet kod mladih i ono što je nekada bilo nezamislivo danas je stvarnost. Klinci svoje prve izlaske u zivotu baziraju na odlazak u kafanu i karirane stolnjake i hitove poput “soferska je tuga pregolema”!

7. Da li pustate narodnu muziku na zurkama po porudzbini?

Nema tija para! A iskreno nikako nisam uspeo kod njih da napravim razliku sta je kvalitetno, a šta ne. Sve je to previše neozbiljno i asocira me više na neki circus. Znate ono-ona ne zna za gravitaciju pa joj suze padaju na gore. Mogu misliti koliko je bilo saobraćajnih nezgoda kada mladi u kolima odvrnu onu pesmu ne znam već čiju - prodji sa mnom na crveno. Divna poruka deci. Muzika treba da asocira na ljubav sreću, a ne na negativne pojave u društvu.

8. Da li može da se živi od DJ-inga?

Nisam adekvatan za ovo pitanje. Muzikom sam se bavio prvenstveno iz zabave i hobija . Po struci sam mašinski inženjer, u kompanijama koje se bave finansijama sam već 15-ak godina. DJ-ing pre živi sa mnom nego ja od njega.

9. Da li biste gostovali na gay žurci?

Why not !

10. Vaš sledeći nastup?

Petak - Nemam ve de, subota - Tango.

11. Šta bi ste poručili mladima?

Ceđenu pomorandžu (ako se nekada sretnemo u Parizu :) i naravno mnogo zdravlja i ljubavi.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži