Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Zvezde i tračevi Želite da živite sa Branđelinom?
 
 

Želite da živite sa Branđelinom?

andjelinasadecomPar traži novu dadilju koja će za brigu o samo jednom od šestoro dece dobijati više od 10.000 dolara mesečno.  Anđelina Džoli i Bred Pit traže novu dadilju, čija će godišnja zarada iznositi oko 150.000 dolara, odnosno oko 12.500 dolara mesečno. 

Nova dadilja mora da ima fakultetsku diplomu iz obrazovanja ili razvoja dece, kao i da govori najmanje dva jezika, uključujući i maternji jezik deteta o kom će se brinuti. Mora i da bude spremna na česta putovanja, jer porodica deli svoje vreme između Francuske, Nju Orleansa i Kalifornije. Ovaj "oglas" podstakao je tračeve o mogućem usvajanju sedmog deteta.

Oskarovka i njen partner imaju desetogodišnjeg Medoksa, sedmogodišnjeg Paksa, šestogodišnju Zaharu, petogodišnju Šajlo i dvogodišnje blizance Vivijen i Noksa. 

"San" piše da svako dete ima svoju dadilju, pa se ne zna da li će neko od njih dobiti drugog staratelja, ili je tražena dadilja namenjena novom članu poznate holivudske porodice.

Izvor: Mondo

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži