Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Domovi zdravlja MUG u saradnji sa TESLA MEDIC poliklinikom u Kragujevcu
 
 

Domovi zdravlja MUG u saradnji sa TESLA MEDIC poliklinikom u Kragujevcu

Novootvoreni dom zdravlja pod nazivom Medicus Universalis Group u Kragujevcu i to u okviru zgrade gde se nalazi Poliklinika Tesla Medic o čijim uslugama magnetne rezonance i dexa skenera smo ranije pisali. Vrednovanje zdravlja i života kao i pružanje najbolje zdravstvene usluge je posvećenost i obećanje koje čini mrežu domova zdravlja Medicus Universalis Group.

 

Pomenuti domovi zdravlja predstavljaju najveći sistem zdravstvenih ustanova u centralnoj Srbiji. Poput Tesla Medic prepoznatljivog prenda mreža domova zdravlja pruža korisnicima najbolju moguću uslugu i negu. Za pravna, ali i fizička lica tu su: medicina rada, laboratorija, prva pomoć, pregled za vozače i Magnetna rezonanca sa dexa skenerom od Tesle Medicus. Opremljenost i standard su na zavidnom nivou što su se korisnici i sami uverili.

Domovi zdravlja u saradnji sa TESLA MEDIC poliklinikom u Kragujevcu u ul. Luja Pastera 22. sve na jednom mestu pružaju lepezu vrhunskih zdravstvenih usluga i to iz: hematologije, oftamologije, psihijatrije, imunologije, radiologije, transport pacijenata, nuklearne medicine.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži