Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo „Kasting“ za ŠmeKera i ŠmeKerušu
 
 

„Kasting“ za ŠmeKera i ŠmeKerušu

U tržnom centru „Kragujevac Plaza“ u nedelju (8. decembar, 15,00) počinje nacionalno takmičenje za izbor psa za zaštitno lice nove linije hrane za pse.

Veterinarski zavod iz Subotice u potrazi je za psom, koji bi bio zaštitno lice hrane „Dog end stajl“ (Dog & Style).

U tu svrhu, pokrenuto je takmičenje „Šmekerica contest“ u okviru kojeg će biti izabran pas čiji će lik biti na pakovanjima ove hrane. Takmičenje počinje u Kragujevcu, a tokom narednih 13 meseci biće nastavljeno u još pet gradova – Subotici, Novom Sadu, Pančevu, Beogradu i Nišu.

Na takmičenje su pozvani svi psi – rasni, nerasni, mladi, stari, različitih veličina, karaktera i izgleda – koji „vode računa o svom stajlingu, posebno o frizuri, i drže do svoje figure“.

U svakom od gradova biće organizovani izbori na kojima ljubimce i vlasnike očekuje zabava, fotografisanje u „šmekerskom“ ambijentu posebno kreiranom za tu priliku, kao i degustacija hrane za sve prisutne pse.

Istovremeno, organizovano je i onlajn takmičenje na Fejsbuk strani Dog & Style, na kojoj su vlasnici pasa pozvani da postave fotografiju svog ljubimca i da se prijave za jedan od događaja u šest gradova Srbije.

Svi psi koji osvoje više od 20 lajkova ulaze u uži izbor za jednu od nagrada, a prvih troje sa najvećim brojem lajkova plasiraju se direktno u finale „Šmekerica contesta“ i sledeće godine se bore za titulu „šmekera“ ili „šmekeruše“. Pobednike onlajn takmičenja očekuje hrana i fotografisanje za kalendar za 2014. godinu.

Pored dobre zabave za ljubimce i vlasnike, na samom događaju biće dodeljeno i 25 nagrada u zabavnim kategorijama, kao što su Naj Hipster, Naj Kuler, Fenserica, Cica Zavodnica i druge.

Da bi svaki ljubimac koji bude došao u nedelju, u Plazu, dobio poklon, neophodno je da vlasnici pasa obavezno prijave svoj dolazak na pomenutoj Fejsbuk strani.

Organizator takmičenja propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama bez obzira da li su one vlasničke ili nevlasničke.

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.