Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Uručenje zahvalnica i predavanje Udruženja gluvih i nagluvih lica Šumadijskog okruga
 
 

Uručenje zahvalnica i predavanje Udruženja gluvih i nagluvih lica Šumadijskog okruga

U prostorijama Policijske uprave Kragujevac – sala Doma policije, Ulica Svetozara Markovića br. 41, 29. septembra 2017. godine, sa početkom u 10,00 sati, Udruženje gluvih i nagluvih lica Šumadijskog okruga, u okviru ''Međunarodne nedelje gluvih'', održaće predavanje o upotrebi znakovnog jezika i Zakonu protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom.

 

Pored policijskih službenika, predviđeno je da predavanju prisustvuju predstavnici Skupštine grada Kragujevca, Crvenog krsta, Centra za socijalni rad ''Solidarnost'' i Ministarstva prosvete u Kragujevcu.

Tom prilikom, pre početka predavanja, u 10,00 sati, Udruženje gluvih i nagluvih i Nevladina organizacija ''Stablo'' iz Kragujevca, za dosadašnju uspešnu saradnju i doprinos u radu sa socijalno ranjivim grupama, uručiće zahvalnice Policijskoj upravi Kragujevac, koje će primiti načelnica Policijske uprave Jasmina Rajković.

foto: Internetdict.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži