Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Vodička tura posvećena Spomen parku Kragujevački oktobar
 
 

Vodička tura posvećena Spomen parku Kragujevački oktobar

U četvrtak, 19. oktobra, Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ organizuje vodičku turu posvećenu Spomen parku Kragujevački oktobar. Itinererom je predviđena poseta Muzeju „21.oktobar“ i obilazak autobusom pored grobnica i umetnički oblikovanih spomenika.

 

Tokom vodičke ture u pratnji vodiča GTO „Kragujevac“ planirana je poseta Memorijalnom kompleksu „Slovačko groblje“ na kojem su sahranjeni austro-ugarski vojnici streljani 8. juna 1918. godine, među kojima je bilo najviše iz okoline Trenčina i Starom vojničkom groblju nastalom u 19. veku.

Za sve zainteresovane Kragujevčane i goste grada tura je besplatna! Polazak autobusa je ispred „Krsta“ u 12 časova. Potrebne informacije mogu da se dobiju u Turističko informativnom centru (plato Robne kuće) ili na telefon 335-302.

foto: Youtube DJI Phantom

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži