Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo SVETOSAVSKA AKADEMIJA
 
 

SVETOSAVSKA AKADEMIJA

Povodom obeležavanja Svetog Save - Dana duhovnosti u Republici Srbiji, Univerzitet u Kragujevcu 27. januara 2018 godine (subota), sa početkom u 12.00 sati, u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu organizuje SVETOSAVSKU AKADEMIJU.

 

Ove godine, po drugi put, Univerzitet u Kragujevcu dodeljuje Svetosavsku nagradu za životno delo i Svetosavsku nagradu za izuzetna postignuća u poslednjih 5 godina - za izuzetne rezultate i inovacije u oblasti nauke/umetnosti, izuzetne uspehe u organizaciji i realizaciji nacionalnih, međunarodnih i drugih naučno-istraživačkih projekata, registrovane patente, eksperimente, objavljene značajne naučne/umetničke radove i naučna/umetnička dela koja su doprinela razvoju, unapređivanju i popularizaciji naučnog i umetničkog rada Univerziteta.

Na akademiji će biti svečano uručene i stipendije najboljim studentima Univerziteta. Upravni odbor Fondacije za stipendiranje najboljih studenata Univerziteta u Kragujevcu, na osnovu raspisanog Konkursa, doneo je odluku da u kalendarskoj 2018. godini stipendira 13 studenata sa 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži