Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Zabranjene posete pacijentima u KC Kragujevac
 
 

Zabranjene posete pacijentima u KC Kragujevac

U Kliničkom centru Kragujevac, od petka, 26. januara 2018. godine, zabranjene su posete pacijentima, koji su na hospitalnom lečenju u svim klinikama, centrima i zdravstvenim službama ustanove, radi prevencije i kontrole širenja respiratornih infekcija.

 

Besplatni preventivni pregledi u januaru Odlukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u nedelju, 28. januara 2018. godine, u Kliničkom centru Kragujevac, obavljaće se preventivni onkološki i hirurški pregledi, u periodu od 08:00 do 16:00 časova, po sledećem rasporedu:

- Preventivni radiološki pregledi sa ultrazvučnim pregledom abdomena, ultrazvukom dojke i mamografijom, obavljaće se u prostorijama Službe za radiološku dijagnostiku Kliničkog centra Kragujevac.

- Preventivni hirurški pregledi sa analizom SEA, SA 19-9 (tumorski markeri gastrointestinalnog trakta) biće obavljani u ambulantama hirurške poliklinike zdravstvene ustanove.

- Preventivni onkološki i hirurški pregledi dojke, obavljaće se u ambulantama hirurške poliklinike Kliničkog centra Kragujevac.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži