Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Koncept “svet bez duvanskog dima” od Philip Morris
 
 

Koncept “svet bez duvanskog dima” od Philip Morris

Na poziv menadžmenta kompanije Philip Morris Stefan Svičević Koncept odazvao se 29. i 30. januara i prisustvovao u Beogradu na predstavljanju nove vizije budućnosti gde je objašnjeno na koji način jedna duvanska kompanija planira da pomogne stvaranju sveta bez duvanskog dima.

 

Kako bi mogla da krene u susret ovako ambicioznom cilju, kompanija je uložila više od 10 godina istraživanja i 3 milijarde evra da bi razvila IQOS, novu platformu nesagorevajućeg duvana koja predstavlja bolju alternativu konvencionalnim cigaretama. IQOS je elektronski uređaj koji zagreva, a ne sagoreva, specijalno dizajnirane duvanske patrone i pri tom procesu ne stvara duvanski dim, pepeo i neprijatne mirise, a emituje drastično manji broj štetnih materija i nema negativan uticaj na okolinu. Pomenuti proizvod je do sada lanisran na oko trideset tržišta širom sveta, od prošle godine dostupan je u Beogradu, a uskoro će se naći u prodaji i u gradovima širom Srbije uključujući i Kragujevac.

Na predavanju Dr. Mire Nikolić, profesorke Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, izvršni menadžer Marketing Koncept grupe Stefan Svičević, bolje je upoznat sa planovima kompanije, novim proizvodom kompanije, kao i naučnom ekspertizom koja se nalazi iza namere Philip Morris-a da pronađe manje štetnu alternativu pušenju i pomogne stvaranju sveta bez duvanskog dima.

Predstavljanje IQOS-a i koncepta “svet bez duvanskog dima” kao nove vizije budućnosti kompanije Philip Morris očekujemo u Kragujevcu od 9. februara.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži