Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Auto parkiran na trotoaru svakodnevna pojava
 
 

Auto parkiran na trotoaru svakodnevna pojava

Dokle više protekcija na štetu društvene zajednice i građana koji zbog toga trpe. Naime, u ulici Luja Pastera ispred kafića ''Madmazel'' svakodnevni prizor je auto parkiran na trotoaru kojim dolaze đaci iz OŠ 21. Oktobar, ljudi koji idu u bolnicu, roditelji sa bebama u kolicima moraju da prolaze ulicom kojom se neretko dešava bahata vožnja u ''besnim'' automobilima.

 

Radnici Pauk Servisa kažu da im je šef zabranio podizanje vozila sa ovog mesta rekao je za portal Kragujevac Online jedan od sagovornika koji živi u blizini. U pomenutoj ulici nije se govorilo javnosti o kablovima po ulici, šahti sačinjenoj mimo svih zakonskih propisa u kojoj se nalazi instalacija vode sa instalacijom fekalne kanalizacije, remećenju javnog reda i mira posle ponoći...

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži