Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Manifestacija ,,Budi i ti promoter zdravlja“
 
 

Manifestacija ,,Budi i ti promoter zdravlja“

Institut za javno zdravlje Kragujevac je 10.05.2018. godine u saradnji sa Centrom za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom SC Iskra, u cilju promocije zdravlja i usvajanja zdravih stilova života, organizovao manifestaciju pod nazivom "Budi i ti promoter zdravlja“.

 

Dom zdravlja Kragujevac pridružio se ovoj manifestaciji i učestvovao je sa svojim predstavnicima iz Preventivnog centra, Službe za zdravstvenu zaštitu školske dece, Polivalentne patronaže i Odeljenja socijalne medicine. Zainteresovani posetioci mogli su da odrade preventivne preglede, koji su podrazumevali merenje krvnog pritiska, merenje šećera u kapilarnoj krvi, dobijanje saveta od lekara.

Takođe, podeljen je i zdravstveno edukativni materijal. Na samoj manifestaciji u znak zahvalnosti na dobroj saradnji u cilju promocije zdravlja, Institut za javno zdravlje Kragujevac dodelio je zahvalnice svojim partnerima. Ispred Doma zdravlja Kragujevac zahvalnicu je primila dr Nada Milovanović, pomoćnik direktora za medicinske delatnosti.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži