Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Postavka MAM klupe za dojenje
 
 

Postavka MAM klupe za dojenje

U sredu 29. avgusta u 12 sati u Kragujevcu u Velikom parku kod fontane, u okviru projekta „MAMino mesto za dojenje“, biće postavljena deveta MAM klupa za dojenje. „MAMino mesto za dojenje“ je projekat koji je pokrenula kompanija Keprom u saradnji sa školom roditeljstva Nada Lazić iz Beograda.

 

Ovaj projekat za cilj ima podršku dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svesti o dojenju na javnom mestu. Prva klupa za dojenje, postavljena pre dve godine u Tašmajdanskom parku, bila je prva klupe te vrste u celom regionu. Do sada je postavljeno 8 klupa, 4 u Beogradu i po jedna u Novom Sadu, Nišu, Pančevu i Čačku.

Sredstva za nabavku klupa za dojenje prikupljena su tako što je kompanija Keprom odvajala po pet dinara od prodaje svakog proizvoda brenda MAM.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži