Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Pretplata na novu knjigu Drustva za unapredjenje marketinga
 
 

Pretplata na novu knjigu Drustva za unapredjenje marketinga

Kao čitaoca naših ranijih izdanja verujemo da će Vas obradovati informacija da smo predali u štampu novu knjigu koju ćemo dobiti do kraja septembra. Reč je o knjizi dve američke autorke, Sali Helgesen i Džuli Džonson "Ženska vizija, prava moć žene na poslu".

 

Autorke objašnjavaju razliku izmedju muškog i ženskog načina posmatranja, razmišljanja i zaključivanja. Uz mnoštvo primera iz poslovne prakse, naučne činjenice o gradji i funkcionisanju mozga, postaje jasna potreba da se u poslu, sve više, poštuje "ženski" pristup.

Knjiga ima 124 strane, A5 format, sa plastificiranim broširanim koricama u boji. Recenzent Mirjana Zeković. Cena u pretplati, za dosadašnje kupce, je 500,00 dinara. Svoje primerke, po pretplatnoj ceni, možete da naručite do 15. septembra. Za kupovinu više primeraka u pretplati posebne povoljnosti i mogućnost plasmana propagandne poruke.

Knjiga "Ženska vizija, prava moć žene na poslu" izlazi u sklopu priprema za učešće na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu na kojem ćemo osmi put uzastopce imati štand. Sada je prilika da nabavite novu, vrednu knjigu po pretplatnoj ceni i to putem sajta korisna knjiga ili kontaktiranjem predsednika Društva za unapredjenje marketinga.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži