Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo ZABORAV JE ZLOČIN
 
 

ZABORAV JE ZLOČIN

Obeležavanje 20. godišnjice NATO bombardovanja kroz fotodokumentaciju majstora fotografije Zorana Petrovića i Nebojše Radosavljevića Rausa započeto je tribinom „Zaborav je zločin“.

 

Pored njih dvojice, učestvovali su i Branko Jovanović, tadašnji načelnik Štaba civilne zaštite centra za odbranu Kragujevca; novinar i publicista Miodrag Stojilović, u to vreme komandir Voda za psihološko-propagandna dejstva pri komandi Kragujevačkog korpusa i novinar i tadašnji producent TV Kragujevac, Dejan Milošević. Prikazano je više video-formi u produkciji agencije Duo digital medija. Veliko interesovanje prisutnih izazvalo je obraćanje prof. dr Danice Grujičić Kragujevčanima, putem pisma koje je pročitano na tribini.

Tribini su prisustvovali zamenik gradonačelnika Ivica Momčilović, savetnik gradonačelika za pitanja omladine Stefan Nikezić. Izvrsni menadžer Marketing koncept grupe, Stefan Svičević Koncept pozdravio se sa prisutnim novinarima i foto žurnalistima, a prižio je ruku organizatorima u znak zahvalnosti za ovakvu tribinu koja je po njegovim rečima bila potrebna građanima i nosila snažnu emotivnu poruku pod nazivom „Zaborav je zločin“.

Fotografije: #PredragCileMihajlović, #SlavoljubRadojević, #NBKG

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži