Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Hakeri kompromitovali službeni Youtube kanal Severne Koreje
 
 

Hakeri kompromitovali službeni Youtube kanal Severne Koreje

napadaciPrethodne subote nepoznati hakeri upali su u službeni kanal Severne Koreje na Youtube-u, te istovremeno na mikro blog službeni nalog na servisu Twitter.

Napad se dogodio.Prethodne subote nepoznati hakeri upali su u službeni kanal Severne Koreje na Youtube-u, te istovremeno na mikro blog službeni nalog na servisu Twitter.

Napad se dogodio na rođendan potencijalnog naslednika Kima Yonga Ila, njegovog sina Kima Jonga Una. Kim Jong Un je bio i meta napadača koji su na Youtube kanal postavili sadržaj koji ga ismejava, dok su na Twitteru objavili četiri zapisa koji pozivaju na pobunu.

Za sada se ne zna ko je odgovoran za napada, iako ima nekih indicija da su to počinili Južno Korejski hakeri. Nekoliko članova Južno Korejskog hakerskog foruma je navodno preuzelo odgovornost za ove napade. Više o ovom incidentu u izveštaju magazina The Register.

 

Ovaj tekst je preuzet sa sajta PersonalMagazin

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži