Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Šansa za razvijanje startap biznisa, Delta pomaže
 
 

Šansa za razvijanje startap biznisa, Delta pomaže

Delta Holding pokreće program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Program Delta Biznis Inkubator predstavljen je u Kragujevcu i u još nekoliko drugih gradova, a sve do 15. juna traje promotivni period širom Srbije.

 

Izvrsni menadžer Marketing Koncept grupe, Stefan Svičević KOncept, pozvan je od strane organizacije da prisustvuje 7. juna od 15 časova prezentaciji programa Biznis Inkubatora u kragujevačkom Kg Coworking prostoru. On je potvrdio novinarima Intervjuera da je pored poziva formalno registrovan kao učesnik i da je iskoristio priliku da predstavi globalni koncept na platformi Concept.International

Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu do 15. juna isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije o programu. Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa. Ovim programom Delta želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja.

Predstavljanje programa održaće se još u:

Vranju 5. jun 15 h Narodni muzej Vranje https://pr.fo/2Iln4s4

Nišu 6. jun, 17 h Deli https://pr.fo/2Isb5oF

Kragujevcu 7. jun 15 h KG Coworking https://pr.fo/2L6E8zF

Čačak 8. jun 15 h Naučno tehnološki park https://pr.fo/2smkpnM

Novom Sadu 11. jun 17 h Poslovni inkubator https://pr.fo/2IpvDxX

Kikindi 12. jun 15 h Mokrin House https://pr.fo/2IKsxYQ

Kruševcu 13. jun 15 h Biznis inkubator https://pr.fo/2KsqMwv

Registrujte se! #vremejesad

This content has been locked. You can no longer post any comment.