Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija DODELJENE NAGRADE USPEŠNIM PRIVREDNICIMA U 2018.U REGIONALNOJ PRIVREDNOJ KOMORI
 
 

DODELJENE NAGRADE USPEŠNIM PRIVREDNICIMA U 2018.U REGIONALNOJ PRIVREDNOJ KOMORI

Regionalna privredna komora Šumadisjkog i Pomoravskog okruga organizovala je svečani prijem na kome su uručene nagrade za najboljeg regionalnog i poslovnog lidera za doprinos razvoju privrede u regionu u 2018. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvoriće prvu fabriku u industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu.

Kroz nove investicije Kragujevac će postati centar industrijskog razvoja i generator razvoja istakao je Radomir Erić član gradskog veća za privredu. Cilj dodele ovih nagrada jeste da se promiviše rad znanje i rezultate koji su primećeni. Privredna komora Srbije pruža podršku svim privrednicima a pokrenula je brojne inicijative kako bi unapredila privredni ambijent Srbije. Nagrade za regionalnog poslovnog lidera koji je postigao izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovodjenja što je doprinelo poslovnom uspehu uručio je Dragan Pejčinović predsednik parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Kragujevac.

Nagrade su dodeljene Miroljubu Radovanoviću vlasniku firme“ Jela“ iz Jagodine, Dejanu Čoloviču vlasniku firme Banja Komerc,“Bekament“ iz Arandjelovca. Nagrade koje je uručio direktor regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog okruga Predrag Lučić , pripale su kompaniji „Meggle“ Direktnoj Banci AD Kragujevac i Fabrici zastava oružje Kragujevac.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži