Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac I dalje pričaju o vladi...
 
 

I dalje pričaju o vladi...

palmaRazgovori Demokratske stranke i koalicije oko Socijalističke partije Srbije o novoj vladi se nastavljaju u ponedeljak ili utorak, izjavio je za RTS predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković. On je negirao da lider socijalista Ivica Dačić od demokrata traži da bude premijer ili će se u suprotnom okrenuti vladi sa naprednjacima, u kojoj mu je, navodno, premijersko mesto zagarantovano.

"Mi smo se složili da kandidat za premijera treba da bude Boris Tadić. Tadić treba da napravi većinu i da nam saopšti da je ta većina napravljena i da se dogovorimo oko ekonomskog programa i političkih ciljeva koje smo mi obećali u kampanji", rekao je Marković.

Na pitanje šta je glavna prepreka zbog čega nije postignut dogovor, Marković je odgovario da ne postoji prepreka, već da se nisu dogovorili o svim temama.

Iz koalicije oko SPS najavljuju da će naredni sastanak biti održan u širem sastavu, ali ne žele da otkriju o kome je reč, prenosi RTS.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');