Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac MZ Šumarice dobila prvu pijacu
 
 

MZ Šumarice dobila prvu pijacu

pijaca u sumaricamaMesna zajednica Šumarice obeležila je juče svoj Dan, Vidovdan, otvaranjem prve mikro pijace u naselju, kao i bratimljenjem sa Mesnom zajednicom Male Pčelice. Naselje Šumarice koje iz godine u godinu raste, a već sada u njemu živi više od sedam hiljada stanovnika, dobilo je prvu mikro pijacu. Na taj način omogućeno je stanovnicima da ne dolaze u grad po sveže namirnice, već da mogu kupovinu da obave blizu mesta stanovanja.

U mesnoj zajednici se trude da što više urade kako bi olakšali život gradjanima u Šumaricama.

Obeležavajući Dan mesne zajednice, Vidovdan, predstavnici Šumarica potpisali su Povelju o bratimljenju sa mesnom zajednicom Male pčelice.

Povelju o bratimljenju potpisali su i fudbalski klubovi ove dve mesne zajednice, „Šumarice“ i „Seljak“.

Kako Šumarice i Male pčelice povezuju zajednički infrastrukturni radovi, tako će i ljubitelje fudbala i sporta povezati ova dva kluba.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');