Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Arsenal fest" - promocija Kragujevca
 
 

"Arsenal fest" - promocija Kragujevca

arsenalfest2012„Arsenal fest“, potvđuju i najsvežiji primeri, postaje mnogo više od muzičkog festivala. Ovaj događaj sve više je i sjajna promocija Kragujevca. Iako se završio pre više od 10 dana o ovom festivalu se još uvek govori i to na najbolji mogući način. Fotografije grada osvanule su na stranici profila poznate britanske grupe Stereo MC's, nakon čega su usledili odlični komentari na račun organizacije festivala, ali i lepota znamenitosti grada na Lepenici.

Sam frontmen grupe Stereo MC's, Rob Birč bio je impresioniran Kneževim arsenalom, pa je nakon nastupa u Kragujevcu svoje utiske o ovom prostoru podelio i sa novinarima.

Utiske o Kragujevcu i o festivalu, Birč je podelio i sa svojim fanovima na internetu koje će jednom, možda put naneti baš u ovaj kraj sveta.

Kragujevac će svakako biti na listi gradova koje vredi posetiti jer je zahvaljujući „Arsenal festu“ obezbeđena preporuka velikog imena koje već decenijama traje na svetskoj muzičkoj sceni, Roba Birča i britanske grupe Stereo MC's.

Izvor: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.