Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Jezero trenutno najpoželjnije
 
 

Jezero trenutno najpoželjnije

jezeroSpas od vrućine moguće je naći na jezeru u Šumaricama. Uređena plaža i prijatna hladovina mame mnoge da pobegnu sa vrelog gradskog asfalta. Do jezera se na najprijatniji način stiže ''Leptirićem'', panoramskim autobusom koji od 9 do 20 časova, na svakih sat vremena kreće sa stajališta kod hotela „Kragujevac“. Već u prepodnevnim časovima, na ''kragujevačko more'' uputili su se i stariji i mlađi građani.

Na jezeru temperatura vazduha znatno je prijatnija. Jako sunce i vrelinu ublažava blizina vode u kojoj posebno uživaju najmlađi.

Stariji se, uz vodu, zabavljaju uz sportske aktivnosti i stoni tenis. Ima i onih koji veći deo dana provedu u prijatnoj hladovini borove šume koja se nalazi uz samu obalu jezera. Četinari pored plaže, pogled na vodu i zelenilo koje okružuje ovo mesto, samo su deo atmosfere koja vlada na jezeru, na samo nekoliko kilometara od centra grada.

Zbog svega i ne čudi činjenica da su i stari i mladi Kragujevčani vreo letnji dan proveli upravo ovde.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');