Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Opremanje Kliničkog centra u Kragujevcu
 
 

Opremanje Kliničkog centra u Kragujevcu

kc kgNastavljajući učešće u projektu „Za život u idealnoj zajednici“, poznata kragujevačka kompanija Forma ideale doniraće klinikama za psihijatriju i za ginekologiju i akušerstvo ovdašnjeg Kliničkog centra, kao i lokalnom Društvu za borbu protiv šećerne bolesti, nameštaj iz sopstvenog proizvodnog programa, u vrednosti od 183.000 dinara.

Kompanija Forma ideale nekoliko godina unazad finansira društveno odgovoran projekat „Za život u idealnoj zajednici“, čiji je cilj pomoć zdravstvenim ustanovama, ali i organizacijama i institucijama koje se bave brigom o osobama sa posebnim potrebama, te socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, pre svega u Kragujevcu i Šumadiji, ali i u drugim delovima Srbije.

U prethodne dve godine, Forma ideale je zdravstvenim i socijalnim ustanovama donirala nameštaj u vrednosti većoj od 700.000 dinara. Blizu 500.000 dinara opredeljeno je klinikama i odeljenjima kragujevačkog Kliničkog centra.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');