Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Rezultati pojačane kontrole saobraćaja
 
 

Rezultati pojačane kontrole saobraćaja

saobracajacU centralnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja, sprovedenoj tokom vikenda u noćnim satima, na području Policijske uprave u Kragujevcu zatečeno je da vozilom pod dejstvom alkohola upravlja 106 vozača. Oni su isključeni iz saobraćaja i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

Pored alkoholisanosti vozača, ova akcija bila je usmerena i na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine i nevezivanja sigurnosnog pojasa. Zbog prekoračenja brzine sankcionisano je 24, a nevezivanja pojasa 57 vozača.

Policijska uprava u Kragujevcu ponovo apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se, radi svoje i bezbednosti drugih, pridržavaju saobraćajnih propisa i vozilima ne upravljaju pod dejstvom alkohola. U narednom periodu biće sprovedeno još ovakvih i sličnih akcija. Prema svima koji budu zatečeni u vršenju prekršaja biće, kao i do sada, preduzete sve zakonom propisane mere.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');