Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac In memoriam: Vladimir Božović
 
 

In memoriam: Vladimir Božović

vladimir bozovicPosle duge i teške bolesti danas je preminuo Vladimir Božović poznati kragujevački novinar i voditelj. Na gotovo svim kragujevačkim medijima Božović je bio urednik i učestvovao je u kreiranju programa, kao i velikog broja autorskih emisija. U sećanju slušalaca Radio Kragujevca ostaće brojne kultne emisije poput "Dobre vibracije", "Niko kao ja", "Odavde do ponoći" koje je godinama vodio i uređivao.

Učestvovao je i u pokretanju i uređivanju Druge boje Radio Kragujevca, veoma uticajnom mediju u gradu tokom devedesetih godina.

Bio je urednik Televizije Kragujevac.

Božović je, kao vlasnik markentiške agencije VA pokrenuo i "Šumadijske zimske igre", "Kragujevac forever", bio producent serijala "Destinacija Šumadija", "Misionarska pisma Vladike Nikolaja", "Život je..., "dokumentarnog filma "Proroci i proročanstva", kviza "8 na 8" ...

Datum shrane biće naknadno objavljen.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');