Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Ulepšajte dan sebi i drugima..."
 
 

"Ulepšajte dan sebi i drugima..."

davanje krviCrveni krst Kragujevca, u saradnji sa Institutom za transfuziju, uz podršku Gradske uprave, danas organizuje letnju kampanju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će biti održana u restoranu „Italija“ od 10 do 17 časova, kao i specijalnom vozilu na trgu „Kod krsta“ od 9 do 16 sati. Tokom letnjih meseci kada je povećana potreba za krvlju u svim zdravstenim ustanovama Crveni krst tradicionalno organizuje letnju kampanju dobrovoljnog davanja.

Moto ovogodišnje akcije je ''Ulepšajte dan sebi i drugima, dajte krv''.

Banka krvi u kragujevačkom Centru za transfuziju je stabilnija, a prikupljene količine će, preko Instituta za transfuziju Srbije, biti prosledjene i drugim zdravstvenim ustanovama u zemlji.

Zbog dugogodišnje saradnje sa podružnicama Crvenog krsta u Republici Srpskoj kragujevačka organizacija odlikovana je medaljom časti, kao zahvalnost doborovoljnim davaocima iz Kragujevca za njihovu humanost.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');