Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pojačane kontrole tokom vikenda
 
 

Pojačane kontrole tokom vikenda

saobracajacTokom predstojećeg vikenda ponovo će biti sprovedena centralna akcija pojačane kontrole saobraćaja, usmerena na otkrivanje prekršaja alkoholisanosti vozača. Akcija će biti sprovedena u noćnim satima, u petak i subotu. U sličnoj akciji pre nedelju dana, na području Policijske uprave u Kragujevcu otkriveno je 106 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola. Oni su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Iste mere biće preduzete i prema vozačima koji budu zatečeni u alkoholisanom stanju u predstojećoj akciji. Saobraćajna policija sankcionisaće i druge uočene teže prekršaje. Policijska uprava u Kragujevcu apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise, a posebno na vozače da za upravljač ne sedaju pod dejstvom alkohola.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');