Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac Plaza je proslavila svog milionitog posetioca!
 
 

Kragujevac Plaza je proslavila svog milionitog posetioca!

plazaU utorak 12. jula 2012. godine, Kragujevac Plaza je ostvarila značajno dostignuće. Poželela je dobrodošlicu svom milionitom posetiocu od zvaničnog otvaranja 20. marta 2012. godine, i to je bila gospođa Dragana Mitrović.

U vezi sa ovim značajnim događajem, gospodin Sagiv Meger, generalni direktor za Srbiju i Češku u Plaza Centers N.V. izjavio je: “Dostigli smo broj od million posetilaca mnogo brže nego što smo očekivali. Ovo dokazuje da je Kragujevac Plaza uspešno postala neverovatno mesto gde svi stanovnici Šumadije mogu kupovati i dobro se provoditi. Najveći izbor internacionalnih i lokalnih brendova u regionu, sa cenama dostupnim svima, kao i moderno zdanje sa mnogo interesantnih aktivnosti i izvanrednom zabavom, čine Kragujevac Plazu omiljenim mestom za šoping i zabavu u celom regionu. U potpunosti smo fokusirani na kreiranje izvanrednog mesta gde ljudi mogu uživati u slobodno vreme, a bliska budućnost doneće dosta novih uzbudljivih iznenađenja u Kragujevac Plazi.”

Dragana Mitrović je dobila na poklon vaučer u vrednosti od 50.000 dinara koje će moći potrošiti u bilo kojoj radnji tržnog centra.

Komentari  

 
+1 #1 Nikolas 13-07-2012 13:25
Bas bi voleo da znam kako ste izbrojali tog milionitog...hahahaha :lol:
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');