Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Ucenjene" glave Tadića i Dačića
 
 

"Ucenjene" glave Tadića i Dačića

tadic i dacicBIA je dobila informaciju da su "ucenjene" glave Borisa Tadića, Ivice Dačića, Miodraga Rakića, Saše Vukadinovića, Miljka Radisavljevića i Snežane Malović, piše Press. Press piše da je BIA ove informacije dobila od jedne evropske službe. Odbegli narko bos Darko Šarić ponudio je nagradu od 10 miliona evra za ubistvo šestoro najviših državnih funkcionera, koje je optužio za krah svoje narko imperije, saznaje Press.

Bivši predsednik Boris Tadić, njegov šef kabineta i predsednik Biroa za koordinaciju Saveta za nacionalnu bezbednost Miodrag Rakić, mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić, šef BIA Saša Vukadinović, tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević, i ministarka pravde Snežana Malović. Svi oni su na spisku za "odstrel" odbeglog narko bosa Darka Šarića, koji se navodno trenutno nalazi u Južnoj Africi.

Sa sadržajem poruke obavešteni su inovi predsednik Tomislav Nikolić i njegov kabinet. U Nikolićevom kabinetu su za Press rekli da je upoznati sa informacijama o ugroženosti bezbednosti ovih ljudi, i da su pokrenute istrage. Saradnici Nikolića navode da je on insistirao da Tadić i njegova porodica budu maksimalno zaštićeni i posle prestanka njegove fukcije.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži