Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Novi oglas za desetak lokacija
 
 

Novi oglas za desetak lokacija

gradilistePreduzeće za izgradnju grada ponudilo je nekoliko gradskih lokacija potencijalnim investitorima, u zakup od devedeset devet godina. Oglas je objavljen 14. jula, a zainteresovani imaju rok od mesec dana da podnesu prijavu. Javno nadmetanje biće obavljeno osamnaestog avgusta. Sve lokacije su verifikovane nakon javne rasprave o urbanističkom planu i na njih nije bilo primedbi, ističu u ovom kragujevačkom javnom preduzeću.

Povodom nekih lokacija oglasile su se grupe i udruženja građana, a protesti zbog ponude u zakup placeva u naselju Aerodorm još traju.

Investitor koji je kupio jedan od placeva još nije uveden u posed, jer su stanovnici tog dela grada omeli svaki pokušaj.

Ovih dana aktuelna je i informacija o gradnji stambeno poslovnog objekta na parkingu kod „Zastavinog solitera“ i tim povodom Đelić kaže da je javna rasprava o planovima uređenja tog dela grada završena, a da nijedna primedba nije stavljena.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');