Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Uhapšeni zbog razbojništva
 
 

Uhapšeni zbog razbojništva

uhapsenKragujevačka kriminalistička policija lišila je slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Višeg suda sprovela ALEKSANDRA N. (21), ALEKSANDRA A. (19) i ALEKSANDA M. (22), svi iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Postoje osnovi sumnje da su oni, 16. jula 2012. godine, oko 03,30 sati, maskirani ''fantomkama'', u Ulici Slobode u Kragujevcu, na plinskoj stanici ''Pan petrol 2000'', korišćenjem spreja onesposobili radnika Milana A., nakon čega su oduzeli sef u kome se nalazio pazar u iznosu od 620.000 dinara. Policijska patrola je, po dojavi, odmah intervenisala i u blizini Pravnog fakulteta uhapsila Aleksandra N. i Aleksandra A., koji su, uvidevši da ne mogu da pobegnu, odbacili sef sa novcem. Aleksandar M., inače zaposlen kao radnik na plinskoj stanici ''Pan petrol 2000'', kasnije je pronađen.

Sef i novac biće vraćeni vlasniku.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži