Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac I ovog vikenda pojačana kontrola saobraćaja
 
 

I ovog vikenda pojačana kontrola saobraćaja

saobracajacTokom predstojećeg vikenda ponovo će, kao i prethodne dve nedelje, biti sprovedena centralna akcija pojačane kontrole saobraćaja, usmerena na otkrivanje prekršaja alkoholisanosti vozača. Akcija će biti sprovedena u noćnim satima, u petak i subotu. U sličnim akcijama, u protekla dva vikenda, na području Policijske uprave u Kragujevcu otkriveno je 270 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola. Oni su isključeni iz saobraćaja i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Iste mere biće preduzete i prema vozačima koji budu zatečeni u alkoholisanom stanju u predstojećoj akciji. Saobraćajna policija sankcionisaće i druge uočene teže prekršaje. Policijska uprava u Kragujevcu apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise, a posebno na vozače da za upravljač ne sedaju pod dejstvom alkohola.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');