Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Štrajkači u teškom stanju
 
 

Štrajkači u teškom stanju

desSedmorica radnika sa invaliditetom kragujevačkog preduzeća "Šumadija DES", koji su trinaesti dan u štrajku glađu, u teškom su psihičkom i fizičkom stanju", izjavila je socijalni radnik u tom preduzeću Milka Milovanović. "Oni su svi za bolničko lečenje jer je reč o hroničnim bolesnicima i osobama sa invaliditetom čije je zdravstveno stanje pogoršano usled štrajka glađu", rekla je Milovanović i ponovila da je njihov jedini uslov da prekinu gladovanje da im se isplati osam minimalnih zarada koje im preduzeće duguje.

Ona je dodala da je "dvojici radnika tokom noći bilo loše, jer su imali problema sa bolovima u želudcu, glavoboljom i povišenim krvnim pritiskom.

Preduzeće "Šumadija DES" je u restrukturiranju i proizvodi metalnu galanteriju.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');