Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac JKP''Parking servis Kragujevac'' - krivična prijava protiv N.N. lica
 
 

JKP''Parking servis Kragujevac'' - krivična prijava protiv N.N. lica

oboren znakJKP''Parking servis Kragujevac'' obaveštava javnost da će podneti krivičnu prijavu protiv N.N. lica koji nakon postavljanja znakova zabranjeno zaustavljanje i parkiranje u ulici Vladike Nikolaja Velimirovića svakodnevno noću, počev od 24.07.2012.godine ruše i lome stubove i pomenute znakove.

Znakove smo postavili iz razloga bezbednosti saobraćaja, pošto već duže vreme, nepravilno parkirana vozila ugrožavaju bezbednost svih učesnika u saobraćaju – vozila koja u ulici Vladike Nikolaja prolaze, a naročito dece.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');